ΝΕΑ
Από τη MayaGraphics σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά

Από τη MayaGraphics σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά

και ένα RESTART στη σκέψη, στην επικοινωνία, στην αλληλεγγύη, στις σχέσεις, στη δημιουργία, στην προσπάθεια, στη χαρά, στις αγκαλιές.

E-shops VS Covid-19

E-shops VS Covid-19

16 / 11 / 2020

Η ραγδαία αύξηση σε ηλεκτρονικές αγορές αυτήν την εποχή, ενδείκνυται για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ποτέ δεν είναι αργά για την κατασκευή ενός e-shop το οποίο είναι πλέον απαραίτητο για όσους θέλουν να διατηρήσουν αλλά και να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Κατασκευή της ιστοσελίδας Siri Nargile

Κατασκευή της ιστοσελίδας Siri Nargile

18 / 02 / 2020

Κατασκευή της ιστοσελίδας SiriNargile.gr/ Cafe, Drinks, Snacks, Sweets. Το Siri Nargile βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, Σειρήνων 37, με κύριο αντικείμενο απασχόλησής τον ναργιλέ με μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο καφέ αλλά και στο Catering για τις εκδηλώσεις σας.

Κατασκευή της ιστοσελίδας ATLAS-SPINE

Κατασκευή της ιστοσελίδας ATLAS-SPINE

08 / 08 / 2019

Κατασκευή της ιστοσελίδας Atlas-spine.org. Πλήρως δυναμική ιστοσελίδα με custom design. Μη κερδοσκοπικός οργανισμός από ομαδα νευροχειρουργών και ορθοπαιδικών με σκοπό τη δωρεάν χειρουργική αντιμετώπιση ασθενών που πάσχουν από παθήσεις σπονδυλικής στήλης.

Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο το 2020!

Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο το 2020!

Από τη MayaGraphics σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλές γιορτές και χαρούμενο το 2020!

Αν τα Open Source είναι για όλους… τα Custom CMS είναι για εσάς!

Αν τα Open Source είναι για όλους… τα Custom CMS είναι για εσάς!

Οι εφαρμογές ανοιχτού κώδικα είναι τυποποιημένες εφαρμογές στο διαδίκτυο που απαιτούν από εσάς να αφιερώσετε αρκετό  χρόνο για να τις μάθετε. Οι εταιρείες προωθούν τελευταία τις open source εφαρμογές σε ελκυστικές τιμές με αποτέλεσμα ο πελάτης / επιχειρηματίας να πρέπει να μάθει να χειρίζεται το νέο δύσχρηστο CMS, σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο του. Αν τελικά δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με το CMS, τότε θα καταλήξει πίσω στην εταιρία για συντήρηση, με επιπλέον κόστος. Ο πελάτης αντί να χάνει χρόνο για την εκμάθηση ενός νέου συστήματος, πάνω σε μία έτοιμη συμβατική λύση, θα έπρεπε να δουλεύει με άνεση σε ένα εύχρηστο περιβάλλον που έχει χτιστεί ειδικά για την επιχείρησή του...

Design is thinking
made visible

-Saul Bass-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: