ΝΕΑ
Κατασκευή της ιστοσελίδας ATLAS-SPINE

Κατασκευή της ιστοσελίδας ATLAS-SPINE

08 / 08 / 2019

Κατασκευή της ιστοσελίδας Atlas-spine.org. Πλήρως δυναμική ιστοσελίδα με custom design. Μη κερδοσκοπικός οργανισμός από ομαδα νευροχειρουργών και ορθοπαιδικών με σκοπό τη δωρεάν χειρουργική αντιμετώπιση ασθενών που πάσχουν από παθήσεις σπονδυλικής στήλης.

Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο το 2020!

Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο το 2020!

Από τη MayaGraphics σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλές γιορτές και χαρούμενο το 2020!

Αν τα Open Source είναι για όλους… τα Custom CMS είναι για εσάς!

Αν τα Open Source είναι για όλους… τα Custom CMS είναι για εσάς!

Οι εφαρμογές ανοιχτού κώδικα είναι τυποποιημένες εφαρμογές στο διαδίκτυο που απαιτούν από εσάς να αφιερώσετε αρκετό  χρόνο για να τις μάθετε. Οι εταιρείες προωθούν τελευταία τις open source εφαρμογές σε ελκυστικές τιμές με αποτέλεσμα ο πελάτης / επιχειρηματίας να πρέπει να μάθει να χειρίζεται το νέο δύσχρηστο CMS, σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο του. Αν τελικά δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με το CMS, τότε θα καταλήξει πίσω στην εταιρία για συντήρηση, με επιπλέον κόστος. Ο πελάτης αντί να χάνει χρόνο για την εκμάθηση ενός νέου συστήματος, πάνω σε μία έτοιμη συμβατική λύση, θα έπρεπε να δουλεύει με άνεση σε ένα εύχρηστο περιβάλλον που έχει χτιστεί ειδικά για την επιχείρησή του...

Κατασκευή της ιστοσελίδας Papafragkakis

Κατασκευή της ιστοσελίδας Papafragkakis

29 / 07 / 2019

Κατασκευή της ιστοσελίδας www.papafragkakis.gr. Πλήρως δυναμική ιατρική ιστοσελίδα με custom σχεδιασμό και κώδικα. Ο Dr. Χαρίλαος Παπαφραγκάκης είναι γαστρεντερολόγος - ηπατολόγος με εξειδίκευση στην επεμβατική ενδοσκόπηση.

Κατασκευή της ιστοσελίδας Spine Surgery Greece

Κατασκευή της ιστοσελίδας Spine Surgery Greece

19 / 04 / 2019

Σχεδιασμός και κατασκευή της ιστοσελίδας "Spine Surgery Greece". Ένας διαδικτυακός τόπος που επιτρέπει την παροχή ιατρικών υπηρεσιών από άριστα εξειδικευμένους ιατρούς, όπου η αποστολή τους συνίσταται στην παροχή αξιόπιστων πληροφοριών και κατάλληλων θεραπευτικών λύσεων για οποιαδήποτε προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, με ελάχιστες επεμβατικές θεραπευτικές επιλογές. Επίσης, παροχή δεύτερης γνώμης, οργάνωση και συντονισμό πιθανής χειρουργικής θεραπείας στην Ελλάδα.

Όλες οι σελίδες που κατασκευάστηκαν είναι διαχειρίσιμες από εύχρηστο και φιλικό διαχειριστικό εργαλείο custom admin panel.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και χαρούμενο το 2019

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και χαρούμενο το 2019

Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τη νέα Χρονιά.

Από τη MayaGraphics, σας ευχόμαστε καλές γιορτές και χαρούμενο το 2019!

 

The idea is not to live forever
it is to create something that will

-Andy Warhol-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: