Σχεδιασμός και κατασκευή διαγράμματος κυκλοφορίας της Ολυμπίας Οδού

ΝΕΑ | Σχεδιασμός και κατασκευή διαγράμματος κυκλοφορίας της Ολυμπίας Οδού

Σχεδιασμός και κατασκευή διαγράμματος κυκλοφορίας της Ολυμπίας Οδού

OLYMPIA ODOS - ΠΡΟΒΛΕΨΗ & ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ28 / 03 / 2018

Σχεδιασμός και κατασκευή διαγράμματος που απεικονίζει την πρόβλεψη του όγκου της κυκλοφορίας στον Σταθμό Διοδίων ανά 15 λεπτά της ώρας για τις επόμενες 72 ώρες, στην κατεύθυνση προς Πάτρα και προς Αθήνα καθώς και την αποτύπωση της τρέχουσας  κυκλοφορίας σε εικόνα τα 15 λεπτά πριν την αναγραφόμενη ώρα, στους Σταθμούς Διοδίων Ελευσίνας και Ισθμού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ένα πρωτοποριακό έργο για τους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους που προσφέρει στους οδηγούς -για την εύκολη μετακίνησή τους- την τρέχουσα κυκλοφορία αλλά και την πρόβλεψη αυτής, στους σταθμούς διοδίων Ελευσίνας και Ισθμού.

Η κατασκευή του ιστοτόπου της Ολυμπίας Οδού www.olympiaodos.gr έχει φιλικό σχεδιασμό mobile friendly, και είναι προσβάσιμο προς όλες τις συσκευές.

Δείτε άλλες ιστοσελίδες

Μοιραστείτε το:  

See what others don’t see. Then show it to them.
That is creativity.

-Brian Vaszily-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: