Κατασκευή της ιστοσελίδας World Spinal Column

ΝΕΑ | Κατασκευή της ιστοσελίδας World Spinal Column

Κατασκευή της ιστοσελίδας World Spinal Column

WORLD SPINAL COLUMN SOCIETY19 / 09 / 2017

Σχεδιασμός και κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Σπονδυλικής Στήλης worldspinalcolumn.org. Όλες οι σελίδες που κατασκευάστηκαν για τα μέλη, την αποστολή, Discussion & Consultant, forum με την "Περίπτωση του μήνα", World Spine συναντήσεις, μαθήματα, εκδηλώσεις κ.ά., είναι διαχειρίσιμες από εύχρηστο και φιλικό διαχειριστικό εργαλείο custom admin panel.

 

Η αποστολή της Παγκόσμιας Σπονδυλικής Στήλης (WScS) είναι να προωθήσει τη φροντίδα της σπονδυλικής στήλης σε όλο τον κόσμο συνδέοντας τους χειρουργούς της σπονδυλικής στήλης σε προηγμένα και αναδυόμενα έθνη μέσω υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης, κατάρτισης και συνεργατικών δραστηριοτήτων.

Μοιραστείτε το:  

Design is not just what it looks like and feels like.
Design is how it works.

-Steve Jobs-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: