Λογότυπο - εταιρική ταυτότητα

ΝΕΑ | Λογότυπο - εταιρική ταυτότητα

Λογότυπο - εταιρική ταυτότητα

Logo Sprit of Greece25 / 10 / 2018

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου.

Logo Architecture of Athens CultureΗ σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Logo PSI constructionΟ σχεδιασμός μιας εταιρικής ταυτότητας είναι ένα λεπτό και σύνθετο ζήτημα. Πάνω σε αυτόν βασίζεται όλη η εικόνα μιας εταιρίας προς τα έξω. Το λογότυπο είναι η αρχή της εταιρίας και πάνω σε αυτό θα βασιστούν όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές.

Τα λογότυπα που σχεδιάζουμε, είναι δημιουργικά αλλά ταιριάζουν και με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Άλλα πιο ελεύθερα, πιο στιβαρά, πιο κλασικά ή μοντέρνα, όλα εξαρτώνται από το προφίλ που θέλει να περάσει μία εταιρία αλλά και την επιθυμία του πελάτη. Σας παραθέτουμε κάποια δείγματα λογοτύπων, καθώς και παραλλαγές τους, που σχεδιάσαμε σε διανυσματική μορφή, για τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Δείτε περισσότερα λογότυπα

Μοιραστείτε το:  

Creativity is a wild mind
and a disciplined eye

-Dorothy Parker-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: