ΝΕΑ
Ιστοσελίδα Κάνταρου Ασφάλειες

Ιστοσελίδα Κάνταρου Ασφάλειες

24 / 05 / 2016

Γραφικές υπηρεσίες για την Ιστοσελίδα kantarou.gr, γραφείο ασφαλειών Κάνταρου, για λογαριασμό της εταιρίας PowerSite.

Την εμπιστοσύνη, τη σιγουριά και την εξυπηρέτηση στις ασφάλειες Κάνταρου, προσπαθήσαμε να τις αποδώσουμε με ένα καθαρό και φιλικό σχεδιασμό, με το ανθρώπινο στοιχείο να παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ιστοσελίδα.

MAGNUM - SURVIVORS

MAGNUM - SURVIVORS

28 / 04 / 2016

Δεκαεξασέλιδο έντυπο για την Survivos "WE ARE MAGNUM" με στρατιωτικά και επιχειρησιακά άρβυλα Magnum. Μέγεθος ανοιχτό Α4 (21 x 29,7cm), κλειστό A5 (14,8 x 21cm), σε χαρτί Illustration 200 gr.

E-shop ΑΚΕΑ - NEXUS

E-shop ΑΚΕΑ - NEXUS

11 / 04 / 2016

Σχεδιασμός για το ηλεκτρονικό κατάστημα Nexus της ΑΚΕΑ με ολοκληρωμένα αρμεκτικά συγκροτήματα, για λογαριασμό της εταιρείας PowerSite.

Simplicity is the ultimate
sophistication

-Leonardo Da Vinci-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: