ΝΕΑ
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και χαρούμενο το 2019

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και χαρούμενο το 2019

Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τη νέα Χρονιά.

Από τη MayaGraphics, σας ευχόμαστε καλές γιορτές και χαρούμενο το 2019!

 

Λογότυπο - εταιρική ταυτότητα

Λογότυπο - εταιρική ταυτότητα

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου.

Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Σχεδιασμός και κατασκευή διαγράμματος κυκλοφορίας της Ολυμπίας Οδού

Σχεδιασμός και κατασκευή διαγράμματος κυκλοφορίας της Ολυμπίας Οδού

28 / 03 / 2018

Σχεδιασμός και κατασκευή διαγράμματος που απεικονίζει την πρόβλεψη του όγκου της κυκλοφορίας στον Σταθμό Διοδίων ανά 15 λεπτά της ώρας για τις επόμενες 72 ώρες, στην κατεύθυνση προς Πάτρα και προς Αθήνα καθώς και την αποτύπωση της τρέχουσας  κυκλοφορίας σε εικόνα τα 15 λεπτά πριν την αναγραφόμενη ώρα, στους Σταθμούς Διοδίων Ελευσίνας και Ισθμού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Καλό Πάσχα!

Καλό Πάσχα!

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Κατασκευή της ιστοσελίδας World Spinal Column

Κατασκευή της ιστοσελίδας World Spinal Column

19 / 09 / 2017

Σχεδιασμός και κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Σπονδυλικής Στήλης worldspinalcolumn.org. Όλες οι σελίδες που κατασκευάστηκαν για τα μέλη, την αποστολή, Discussion & Consultant, forum με την "Περίπτωση του μήνα", World Spine συναντήσεις, μαθήματα, εκδηλώσεις κ.ά., είναι διαχειρίσιμες από εύχρηστο και φιλικό διαχειριστικό εργαλείο custom admin panel.

Κατασκευή της ιστοσελίδας Athens Brain & Spine Surgery

Κατασκευή της ιστοσελίδας Athens Brain & Spine Surgery

28 / 07 / 2017

Κατασκευή της ιστοσελίδας Athens Brain & Spine Surgery. Πλήρως δυναμική ιστοσελίδα με custom design. Το κέντρο Brain and Spine, με καταξιωμένoυς Νευροχειρουργούς και Ορθοπαιδικούς, αντιμετωπίζουν παθήσεις Εγκεφάλου, Σπονδυλικής Στήλης και Πόνου με εφαρμογή των πιο σύγχρονων μεθόδων.

Design must reflect the practical and aesthetic in business but above all... good design must primarily serve people.

-Thomas J. Watson-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: