ΝΕΑ
Κατασκευή website Ολυμπία Οδός

Κατασκευή website Ολυμπία Οδός

20 / 01 / 2017

Κατασκευή της ιστοσελίδας της Ολυμπίας Οδού, Ελευσίνας - Κορίνθου - Πατρών (Α8). Η ιστοσελίδα περιέχει δυναμικό Interactive Map με συνεχή ενημέρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, εικόνες εργασιών και νέα τμήματα αυτοκινητοδρόμου. Επίσης σελίδες νέων, ανακοινώσεων, δελτία τύπου, photo & video gallery, online εγγραφή στο o-pass, πρόγνωση καιρού κ.ά.

Η Ελληνική τέχνη στη Σικελία

Η Ελληνική τέχνη στη Σικελία

10 / 02 / 2016

Σχεδιασμός και σελιδοποίηση του βιβλίου "Η Ελληνική τέχνη στη Σικελία, Μαρτυρίες του κλασσικού πολιτισμού στη Δύση" του Ερνέστο ντε Μιρό σε επιμέλεια - μετάφραση του Πάολο Ντανιέλε Σίρπο, για τις Εκδόσεις ΓΚΟΝΗ.

Τρίπτυχο έντυπο Brain & Spine Surgery

Τρίπτυχο έντυπο Brain & Spine Surgery

05 / 07 / 2016

Τρίπτυχο έντυπο για την Brain & Spine Surgery, Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης και Εγκεφάλου Αθηνών. Το φυλλάδιο αναπτύσει τις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές σπονδυλικής στήλης. Μέγεθος ανοιχτό Α4 (21 x 29,7cm), κλειστό (10 x 21cm), σε χαρτί Illustation 200 gr.

Ιστοσελίδα Κάνταρου Ασφάλειες

Ιστοσελίδα Κάνταρου Ασφάλειες

24 / 05 / 2016

Γραφικές υπηρεσίες για την Ιστοσελίδα kantarou.gr, γραφείο ασφαλειών Κάνταρου, για λογαριασμό της εταιρίας PowerSite.

Την εμπιστοσύνη, τη σιγουριά και την εξυπηρέτηση στις ασφάλειες Κάνταρου, προσπαθήσαμε να τις αποδώσουμε με ένα καθαρό και φιλικό σχεδιασμό, με το ανθρώπινο στοιχείο να παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ιστοσελίδα.

MAGNUM - SURVIVORS

MAGNUM - SURVIVORS

28 / 04 / 2016

Δεκαεξασέλιδο έντυπο για την Survivos "WE ARE MAGNUM" με στρατιωτικά και επιχειρησιακά άρβυλα Magnum. Μέγεθος ανοιχτό Α4 (21 x 29,7cm), κλειστό A5 (14,8 x 21cm), σε χαρτί Illustration 200 gr.

E-shop ΑΚΕΑ - NEXUS

E-shop ΑΚΕΑ - NEXUS

11 / 04 / 2016

Σχεδιασμός για το ηλεκτρονικό κατάστημα Nexus της ΑΚΕΑ με ολοκληρωμένα αρμεκτικά συγκροτήματα, για λογαριασμό της εταιρείας PowerSite.

Bad design shouts at you.
Good design is the silent seller.

-Shane Meendering-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: