ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

συσκευασία - αυτοκόλλητο - εφαρμογές λογοτύπου

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην εφαρμογή του σήματος / λογοτύπου σας, πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια επιθυμείτε. Εκτυπώσεις σε χαρτί, αυτοκόλλητο βινύλιο, ύφασμα και άμεση παράδοση στο χώρο σας.

Από την απλή επαγγελματική κάρτα, μέχρι αφίσες και stands για εκθεσιακούς χώρους και συνέδρια, με πρωτότυπες και καλαίσθητες εφαρμογές για να ξεχωρίσετε.


Μοιραστείτε το:


Δείτε δείγματα για ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Σελίδα3

GOLD OSTRICH ΣΑΚΟΥΛΑ
GOLD OSTRICH ΕΤΙΚΕΤΑ
GOLD OSTRICH ΠΑΤΕ
GOLD OSTRICH ΠΑΝΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΒΒ.
GOLD OSTRICH FOLDER

Design is thinking
made visible

-Saul Bass-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: