ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΡΓΑ | ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ | BUSINESS CARDS

BUSINESS CARDS

BUSINESS CARDS

Σχεδιασμός καρτών για πολλές και διαφορετικές κατηγορίες επαγγελμάτων. Ο σχεδιασμός της κάθε κάρτας είναι μοναδικός και δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα templates.

Εστιάζουμε στο είδος και το ύφος της επιχείρησης και καταθέτουμε τις προτάσεις μας, ώστε να καταλήξουμε στο θεμιτό αποτέλεσμα.


Δείτε ακόμα

GOLD OSTRICH STANDS
Γ. Σ. ΒΕΛΟΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
MODA PER LUI

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: