ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ
AQUA EXTERIOR

AQUA EXTERIOR

Τρίπτυχο έντυπο για την Aqua Exterior με γαλλικά προϊόντα αρωματοθεραπείας της Camylle. Μέγεθος ανοιχτό Α4 (21 x 29,7cm), κλειστό 9,9 x 21cm, σε χαρτί Illustation 150 gr.

Για το σχεδιασμό του παρόν εντύπου, σχεδιάστηκαν προσχέδια, και κατόπιν συννενόησης και εργασίας μαζί με τον πελάτη, καταλήξαμε σ' αυτό το αποτέλεσμα.


Δείτε ακόμα

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
  • ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
  • Τρίπτυχο προσκλητήριο φυλλάδιο
  • Πελάτης: Πάντειο Πανεπιστήμιο
  • Δείτε περισσότερα
IMITATIONS
EVAL

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: