ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΕΡΓΑ | ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ | ARMYLAND ΚΥΝΗΓΙ

ARMYLAND ΚΥΝΗΓΙ

ARMYLAND ΚΥΝΗΓΙ

Κατάλογος λιανικής 32 σελίδων για είδη κυνηγίου σε μέγεθος σελίδας Α4 (29,7 x 21cm).

Η συνεργασία με την εταιρία Armyland ξεκίνησε το 2004 και αναλάβαμε τη δημιουργία έντυπων καταλόγων, διαφημιστικών μακετών, καθώς και τον σχεδιασμό - κατασκευή ιστοσελίδας και e-shop.

 
Η συνεργασία μας με την Κάτια και τον Ανδρέα χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, συνέπεια, και επαγγελματισμό! Άριστοι συνεργάτες!!!

Γιώργος Αρμούτης


Δείτε ακόμα

ARMYLAND
MAGNUM
GEKAS LUMINOSO

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: