ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ
GEKAS LUMINOSO

GEKAS LUMINOSO

Ετήσιος κατάλογος προϊόντων Αμπαζούρ - Φωτιστικών, 172 σελίδων, σε μέγεθος Α4 (21 x 29,7cm). Έγιναν λεπτομερή ξεγυρίσματα φωτιστικών και πολυελαίων στο Photoshop και η σελιδοποίηση στο InDesign.

Με την εμπειρία μας δώσαμε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα στο σχεδιασμό, έχοντας μία συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη, που μας καθοδήγησε στη διαχείριση του υλικού.


Δείτε ακόμα

MAGNUM
THE TOURISM REPORT
ARMYLAND ΚΥΝΗΓΙ

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: