ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΕΡΓΑ | ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ | Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ

Σχεδιασμός και σελιδοποίηση του βιβλίου «Η Ελληνική τέχνη στη Σικελία, Μαρτυρίες του κλασσικού πολιτισμού στη Δύση» του Ερνέστο ντε Μιρό σε επιμέλεια - μετάφραση του Πάολο Ντανιέλε Σίρπο, για τις Εκδόσεις ΓΚΟΝΗ.


Δείτε ακόμα

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ
ΚΕΡΜΑ ΙΙΙ
ΣΧΕΔΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: