ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΚΕΡΜΑ ΙΙΙ

ΚΕΡΜΑ ΙΙΙ

Πανεπιστημιακή έκδοση βιβλίου 668 σελίδων, διαστάσεων 20,5 x 28cm, από τα πρακτικά του 1ου διεθνούς συνεδρίου, Νομισματική και Οικονομική ιστορία στην Ήπειρο κατά την αρχαιότητα.

Πλούσια συλλογή νομισμάτων ταξινoμημένα και τοποθετημένα στο έντυπο με ακριβή κλίμακα σύμφωνα με το πρωτότυπο. Όλα τα νομίσματα έχουν επεξεργαστεί και ξεγυριστεί στο photoshop, ενώ η σελιδοποίηση έγινε στο InDesign.


Δείτε ακόμα

ΣΧΕΔΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
  • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
  • Σελιδοποίηση βιβλίου
  • Πελάτης: Εκδόσεις Λιβάνης
  • Δείτε περισσότερα
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: