ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΕΡΓΑ | ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ | POWER SITE BROCHURE

POWER SITE BROCHURE

POWER SITE BROCHURE

Έντυπο δύο όψεων ανοιχτό Α4 (21 x 29,7cm) κλειστό Α5 (14,8 x 21cm) σε χαρτί Velvet 135 gr, για υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Πολυετή συνεργασία με την εταιρία PowerSite, για το σχεδιασμό εντύπων και γραφιστικών υπηρεσιών σε ιστοσελίδες καθώς και e-shops.


Δείτε ακόμα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΦΙΣΑ
I GO GREECE LEAFLET

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: