ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΕΡΓΑ | ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ | REVLON PROFESSIONAL

REVLON PROFESSIONAL

REVLON PROFESSIONAL

Έντυπο με εξειδικευμένα προϊόντα της Revlon μόνο για κομμωτήρια, για βαφές, styling, μεταπώληση και άλλες υπηρεσίες.

Μέγεθος εντύπου 23 x 30 cm, σε χαρτί illustration 250γρ. στο εσωτερικό και 300γρ. στο εξώφυλλο, στο οποίο έγινε τοπικό UV πάνω στο λογότυπο της Revlon.


Δείτε ακόμα

NICE NAILS LEAFLET
AQUA EXTERIOR
MAΡIA ΤΡΟΧΑΝΗ - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: