ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | ARCHITECTURE OF ATHENS CULTURE

ARCHITECTURE OF ATHENS CULTURE

ARCHITECTURE OF ATHENS CULTURE

Σχεδιασμός προσχεδίων για την εταιρική ταυτότηττα της κατασκευαστικής εταιρίας Architecture of Athens Culture.

Δείτε κάποιες προτάσεις στο PDF αρχείο, με το “α” βασισμένο στη σπείρα, σύμβολο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, μέσα σε ένα παιχνίδι σχημάτων που τονίζουν τη δημιουργικότητα. Το κυκλικό σχήμα πίσω από το λογότυπο έχει σαν στόχο το πάντρεμα του πολιτισμού και της αρχιτεκτονικής.


Δείτε ακόμα

ARCHITECTURE OF ATHENS CULTURE
SPIRIT OF GREECE
PSI CONSTRUCTION

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: