ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | CANOPUS BROKERS

CANOPUS BROKERS

CANOPUS BROKERS

Σχεδιασμός του λογοτύπου Canopus Brockers Insurance, Estate Agency & Engineering. Η τροχιά του αστεριού σχηματίζει το αρχίγραμμα "C".

Ο Κάνωπος είναι ο λαμπρότερος αστέρας στο νότιο ημισφαίριο, μη ορατός σήμερα από Ελλάδα, ο οποίος όμως χρησιμοποιείται για την πλοήγηση των περισσότερων δορυφόρων και διαστημικών συσκευών. Στην ελληνική μυθολογία ο Κάνωπος ή Κάνωβος συμμετείχε στην Τρωική Εκστρατεία ως ο πλοίαρχος και πλοηγός του Μενελάου.
Canopus Brokers logos

Η εφαρμογή του άστρου στο λογότυπο εμπνέει σιγουριά, ασφάλεια και είναι ο «οδηγός» για την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Περισσότερα προσχέδια για το λογότυπο Canopus

 


Δείτε ακόμα

KANTAΡOΥ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Γ. Σ. ΒΕΛΟΣ
D&D COMMUNICATION

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: