ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | DR PAPAFRAGAKIS

DR PAPAFRAGAKIS

DR PAPAFRAGAKIS

Σχεδιασμός του λογοτύπου Dr Papafragakis Χαρίλαος Παπαφραγκάκης, Γαστρεντερολόγος - Ενδοσκόπος, Graduate of the Αmerican Board of Internal Medicine and Gastroenterology.

Ο σχεδιασμός επικεντρώθηκε στην αφαιρετική αποτύπωση του στομαχιού με μέρος του εντέρου, όργανα του πεπτικού συστήματος.

papagragakis color logos

 


Δείτε ακόμα

PSI CONSTRUCTION
BRAIN & SPINE - ΚΥΦΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
VAMVAS MEDICALS

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: