ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Εξοπλισμός & Υπηρεσίες είναι ένα πρωτότυπο και μοναδικό στο είδος του, μηνιαίο ειδικό έντυπο (εφημερίδα) για την αγορά του εξοπλισμού, των προϊόντων και των υπηρεσιών υποστήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων.

Το λογότυπο ΕΥ σχεδιάστηκε μέσα σ' ένα δυναμικό κόκκινο τετράγωνο, λιτό και ευδιάκριτο όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο έντυπο (εφημερίδα) .

 
 

Αγαπητοί Ανδρέα και Κάτια, σας ευχαριστώ για την ευελιξία και τον επαγγελματισμό που επιδείξατε στη συνεργασία μας. Η δουλειά σας είναι πραγματικά αισθητικά και τεχνικά υψηλού επιπέδου. Μπράβο παιδιά.
Σπύρος Ζούγρης


Δείτε ακόμα

CHEFS ART
DIASKEDASI.GR
I GO GREECE LOGO

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: