ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | HT ENERGY LABS

HT ENERGY LABS

HT ENERGY LABS

Σχεδιασμός λογοτύπου για energy labs που αναδεικύει τον τεχνολογικό χαρακτήρα της εταιρίας Hypertech και των δραστηριοτήτων της.

Αποτυπώσαμε την ενέργεια σε ένα δυναμικό 3D σχήμα δίνοντας έμφαση στην ευελιξία της σχέσης τεχνολογίας - ανθρώπου. Θέλαμε να προβάλουμε μία εικόνα αυτή της "ευέλικτης σταγόνας" στην οποία καθρεφτίζεται ένας χρήστης και το είδωλο που προκύπτει, να δείχνει τον ενεργό ρόλο που αποκτά με την εφαρμογή των τεχνολογιών της εταιρίας.


Δείτε ακόμα

ESTATE REVIEW
LOGICUBE
GREEK DELI

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: