ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | KANTAΡOΥ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

KANTAΡOΥ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

KANTAΡOΥ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Το λογότυπο για της ασφάλειες "Κάνταρου" που βρήκε εφαρμογή από κάρτα, αφίσα σε stand, ταμπέλα καταστήματος και ιστοσελίδα. Έχει βασιστεί στον κύκλο χρώμα μπλε, που συμβολίζει την ολοκλήρωση και την πληρότητα και στο αφαιρετικό γράμμα "Κ" σε χρώμα πράσινο, που παρουσιάζεται με ένα δυναμικό βέλος μέσα στην ασφάλεια του κύκλου.


Δείτε ακόμα

LOGICUBE
HT ENERGY LABS
Ν. ΓΚΙΚΑΣ

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: