ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | Ν. ΓΚΙΚΑΣ

Ν. ΓΚΙΚΑΣ

Ν. ΓΚΙΚΑΣ

Το σχήμα του λογοτύπου, χρωματικά και εικαστικά θυμίζει μέρος από ξύλινη ή μεταλλική κατασκευή, χρησιμοποιώντας στο σήμα το αρχίγραμμα "Ν" μέσα σε ένα τετράγωνο πλαίσιο, που παραπέμπει στο εμβαδό μιας επιφανείας. Το Τετράγωνο περνάει υποσυνείδητα το μήνυμα, της σταθερότητας και της ισορροπίας.

Δείτε την εφαρμογή του στην ιστοσελίδα www.ngikas.gr


Δείτε ακόμα

HT ENERGY LABS
SPIRIT OF GREECE
ESTATE REVIEW

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: