ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | SPIRIT OF GREECE

SPIRIT OF GREECE

SPIRIT OF GREECE

Για το σχεδιασμό του λογοτύπου Spirit of Greece, λάβαμε υπόψιν μας τον πολιτισμό της ελιάς που αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό σε μία χώρα όπως η Ελλάδα. Βασιστήκαμε στο σχήμα του καρπού αλλά και της σταγόνας για να αποδώσουμε λιτά και αφαιρετικά αυτό το αποτέλεσμα, παντρεμένο με μία light γραμματοσειρά.


Δείτε ακόμα

ΓΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ
GREEK DELI
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: