ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | Γ. Σ. ΒΕΛΟΣ

Γ. Σ. ΒΕΛΟΣ

Γ. Σ. ΒΕΛΟΣ

Το σήμα του Γ. Σ. Βέλος απεικονίζει αφαιρετικά το αντιτορπιλικό πλοίο Βέλος ΙΙ, σε θέση ανφάς πάνω στη θάλασσα.

Επίσης το σχέδιο βασίζεται και στη ίδια τη λέξη "βέλος" σε χρώμα πορτοκαλί που βρίσκει τον στόχο (του αθλητή) σε χρώμα μπλε και που το σχήμα του παραπέμπει σε στίβο. Δείτε την εφαρμογή του στην ιστοσελίδα www.gsvelos.gr


Δείτε ακόμα

D&D COMMUNICATION
SPIRIT OF GREECE
THALASSES

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: