ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ιστοσελίδες στατικές - δυναμικές - e-shop

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων με custom design. Ιστοσελίδες στατικές, δυναμικές, e-shop, όλες συμβατές με τις σύνηθες αναλύσεις (desktop, tablets, smartphones) RESPONSIVE DESIGN, που υποστηρίζονται από όλους τους δημοφιλείς browsers του internet. Από το 2014 όλα τα websites μας είναι mobile friendly design. Δεν χρησιμοποιούνται έτοιμα templates, σχεδιάζουμε προσαρμοσμένα, πάντα ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη.

Με την κατασκευή ιστοσελίδων ασχολούμαστε από το 1995, όταν ακόμα στην Ελλάδα αυτός ο τρόπος προβολής δεν ήταν διαδεδομένος. Διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ιστοσελίδων από μικρές μέχρι και μεγάλες επιχειρήσεις, που επιθυμούν να προβληθούν στο διαδίκτυο. Επίσης παρέχουμε την ιστοφιλοξενία (web hosting) και κατοχύρωση domain name.

 


Μοιραστείτε το:


Δείτε δείγματα για ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Σελίδα1

ΑNESTIS ΟUTDOOR
ΒΗΜΑ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ
  • ΒΗΜΑ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ
  • Ηλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό
  • Πελάτης: Πανεπιστημίο Δυτικής Αττικής
  • Δείτε περισσότερα
Priceforclassics
SPINE SURGERY GREECE
ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

The idea is not to live forever
it is to create something that will

-Andy Warhol-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: