ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | ΑNESTIS ΟUTDOOR

ΑNESTIS ΟUTDOOR

ΑNESTIS ΟUTDOOR

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) www.anestisoutdoor.com είδη μέσων ατομικής προστασίας, ασφάλειας, hobbies.

Προσαρμοσμένο design e-shop υψηλής αισθητικής και φιλικό σε κάθε συσκευή.
Απεριόριστα προϊόντα σε κατηγορίες, One Page Checkout αγορά χωρίς λογαριασμό, λίστα αγαπημένων, σύγκριση προϊόντων, αναζήτηση με πολλαπλά φίλτρα χαρακτηριστικών, google micro data, νέα είδη, προτάσεις, σχετικά προϊόντα κ.ά.

Εύχρηστη προσαρμοσμένη διαχείριση "custom admin panel" στα ελληνικά, για εύκολη και γρήγορη επεξεργασία για κάθε επιχειρηματία που δε χρειάζεται να έχει γνώσεις προγραμματισμού.


Δείτε ακόμα

SURVIVORS
ARMYLAND E-SHOP
Priceforclassics

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: