ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | EUROPEAN SPINE REVIEW

EUROPEAN SPINE REVIEW

EUROPEAN SPINE REVIEW

Κατασκευή του ιστότοπου “European Spine Review and Cadaver Course: Part 1 Cervical Spine” το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2019.

Είναι διδακτικές συνεδρίες με άφθονο χρόνο για συζητήσεις με εξειδικευμένους νευροχειρουργούς. Δίνει έμφαση στις βασικές αρχές της νευροχειρουργικής καθώς και στις αποφάσεις που παίρνονται κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.


Δείτε ακόμα

BRAIN & SPINE
WORLD SPINAL COLUMN SOCIETY
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: