ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

Σχεδιασμός της ιστοσελίδας για την Γενική Γραμματεία Ισότητας των φύλων του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με προσκλήσεις - προκηρήξεις, νέα - ανακοινώσεις, φωτογραφίες & πολυμέσα, απλή και αναλυτική αναζήτηση.


Δείτε ακόμα

ΕΔΟΕΑΠ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
RE FACE VAMVAS

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: