ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | LATIN TUTORS

LATIN TUTORS

LATIN TUTORS

Σχεδιασμός της Ιστοσελίδας με Responsive Web Design για την Carmenta Online PhD Tutors. Η ιστοσελίδα latintutors.net είναι για ιδιαίτερα μαθήματα όπως Αρχαία, Λατινικά, Μαθηματικά, Επιστήμες, Μοντέρνες γλώσσες και άλλα πολλά μαθήματα.

 
 

Mayagraphics did a great job on our new website. We now have the sleek and modern look that will make us competitive!
Andrew Kuhry-Haeuser
Headmaster, Carmenta Online Latin School


Δείτε ακόμα

LATIN TUTORS
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: