ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

Κατασκευή της ιστοσελίδας www.papafragkakis.gr. Πλήρως δυναμική ιατρική ιστοσελίδα με προσαρμοσμένo σχεδιασμό και κώδικα, συμβατό με τις σύνηθες αναλύσεις των επιτραπέζιων H/Y, tablets, mobiles. Ο Dr. Χαρίλαος Παπαφραγκάκης είναι γαστρεντερολόγος - ηπατολόγος με εξειδίκευση στην επεμβατική ενδοσκόπηση.


Δείτε ακόμα

WORLD SPINAL COLUMN SOCIETY
ATHENS BRAIN & SPINE
SPINE SURGERY GREECE

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: