ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | ΒΗΜΑ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

ΒΗΜΑ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

ΒΗΜΑ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

Κατασκευή του τριμηνιαίου επιστημονικού περιοδικού "Βήμα του Ασκληπιού" για νοσηλευτές και λοιπούς επαγγελματίες υγείας, από το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η ιστοσελίδα είναι δίγλωση (ελληνικά, αγγλικά) και διαθέτει "Αναλυτική αναζήτηση" για την ευρετηρίαση ανά Συγγραφέα, Κατηγορία άρθρου, Λέξεις Κλειδιά σε χρονικό εύρος που επιθυμεί ο χρήστης.

Η σύνδεση στην πλατφόρμα γίνεται ηλεκτρονικά και μπορεί ο εγγεγραμένος συγγραφέας να υποβάλλει ηλεκτρονικά το άρθρο του προς εξέταση και κατόπιν έγγρισης να δημοσιευτεί στο τρέχον τεύχος. Όλες οι συναλλαγές και επικοινωνίες με τον διαχειριστή των νέων άρθρων γίνονται ηλεκτρονικά, και λειτουργεί μέσω συστήματος κριτών (Peer Review).

Αφού αναρτηθεί το άρθρο στο περιοδικό γίνεται η αποδελτίωση στα zenodo, DOAJ, Google Scholar, CINAHL Plus, Sherpa Romeo κλπ και ευρετηριάζεται από της μηχανές αναζήτησης.


Δείτε ακόμα

ΑNESTIS ΟUTDOOR
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
  • ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
  • Τρίπτυχο προσκλητήριο φυλλάδιο
  • Πελάτης: Πάντειο Πανεπιστήμιο
  • Δείτε περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ & ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: