ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | WORLD SPINAL COLUMN SOCIETY

WORLD SPINAL COLUMN SOCIETY

WORLD SPINAL COLUMN SOCIETY

Σχεδιασμός και κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Σπονδυλικής Στήλης worldspinalcolumn.org. Όλες οι σελίδες που κατασκευάστηκαν για τα μέλη, την αποστολή, Discussion & Consultant, forum με την "Περίπτωση του μήνα", World Spine συναντήσεις, μαθήματα, εκδηλώσεις κ.ά., είναι διαχειρίσιμες από εύχρηστο και φιλικό διαχειριστικό εργαλείο custom admin panel.

Η αποστολή της Παγκόσμιας Σπονδυλικής Στήλης (WScS) είναι να προωθήσει τη φροντίδα της σπονδυλικής στήλης σε όλο τον κόσμο συνδέοντας τους χειρουργούς της σπονδυλικής στήλης σε προηγμένα και αναδυόμενα έθνη μέσω υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης, κατάρτισης και συνεργατικών δραστηριοτήτων.


Δείτε ακόμα

ATHENS BRAIN & SPINE
ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: