ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΡΓΑ | ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ | Γ. Σ. ΒΕΛΟΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Γ. Σ. ΒΕΛΟΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Γ. Σ. ΒΕΛΟΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εφαρμογές για τον αθλητικό σύλλογο στίβου Παλαιού Φαλήρου ΒΕΛΟΣ. Δημιουργία ημερολογίων και εφαρμογή του λογοτύπου σε αντιανεμικά μπουφάν.


Δείτε ακόμα

SIRI NARGILE CAFE MENU
LOGISOFT FOLDER
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΝΤΑΡΟΥ ΑΦΙΣΑ

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: