Ποιοί είμαστε

start

MAYAGRAPHICS

Η Mayagraphics δραστηριοποιείται στο χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής διαφήμισης, παρέχοντας στην κάθε επιχείρηση την καλύτερη δυνατή προβολή!

maya

start η ιστορία μας

Ξεκινήσαμε δύο άνθρωποι μαζί, απόφοιτοι και οι δύο από τη Σχολή ΒΑΚΑΛΟ το 1994 με «Ειδικότητα Οπτικής Επικοινωνίας και Διαφήμισης», με πολύ αγάπη στο δημιουργικό χώρο των Γραφικών Τεχνών.

Εργαστήκαμε κατ’ ευθείαν στον τομέα της δημιουργικής απασχόλησης, στις εκδόσεις (έντυπα, περιοδικά) και Multimedia εφαρμογές (cd-roms, infokiosks, websites) αντίστοιχα. Σύντομα σαν υπεύθυνοι δημιουργικού (Art Directors) αναλάβαμε με επιτυχία, απαιτητικά και μεγάλα projects.

Σχεδιάσαμε από τις πρώτες διαδραστικές εφαρμογές σε infokiosk το 1995, με χρήση τεχνολογίας αφής και πολυμέσων. Στη συνέχεια είχαμε την καλλιτεχνική επιμέλεια πολλών ενημερωτικών και εκπαιδευτικών εφαρμογών σε CD-ROMS.

Με την κατασκευή ιστοσελίδων ασχολούμαστε από το 1996, όταν ακόμα στην Ελλάδα αυτός ο τρόπος προβολής ήταν άγνωστος. Το διαδίκτυο ξεκίνησε για το κοινό το 1991 και η πρώτη σελίδα που ανέβηκε στον παγκόσμιο ιστό ήταν του CERN, το 1993.

 

maya

start η αρχή μας

Τον Απρίλιο του 2004, διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, μετά από σειρά ετών στον ευρύ χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής διαφήμισης, δημιουργήσαμε τη Maya Graphics. Το όνομα «Maya» προέκυψε από το αγαπημένο μας σκυλάκι. Το πρώτο λογότυπο ήταν η Μάγια που είχε το ένα αφτί του, πάντα πεσμένο.

Ξεκινήσαμε με μεράκι σχεδιάζοντας ιστοσελίδες, έντυπα και περιοδικά. Ξεχωριστή θέση για μας έχει η δημιουργία ενός λογοτύπου, που έχουμε πάντα σαν στόχο, να γίνει εύκολα αναγνωρίσιμο οπτικά και λειτουργικά στο ευρύ κοινό. Συνεργαστήκαμε επί σειρά ετών με μεγάλους εκδοτικούς οίκους για τη σελιδοποίηση εκπαιδευτικών, λογοτεχνικών βιβλίων, κόμικς και περιοδικών.

 

maya

start η ομάδα μας

Η αυξημένη ζήτηση, μας ώθησε σε νέες γνωριμίες και συνεργασίες, με άριστα καταρτισμένους και εξειδικευμένους προγραμματιστές στο χώρο της πληροφορικής, με φωτογράφους, κειμενογράφους, κλπ. Όλοι οι συνεργάτες της ομάδας μας, έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία μέσα από συνεχή ενημέρωση, ώστε να σας παρέχουμε σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών καθώς και την υποστήριξη των πιο απαιτητικών έργων.

 

maya

start η σχέση μας

Όλες οι υπηρεσίες της MayaGraphics είναι μοναδικές και σχεδιασμένες αποκλειστικά για κάθε πελάτη, προσαρμοσμένες πάντα στις δικές του ανάγκες.

Έχουμε αναπτύξει με τον καιρό μία προσωπική σχέση με τους πελάτες μας, βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την τυπικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι μακροχρόνια, ακριβώς γιατί βλέπουμε την κάθε επιχείρηση, αλλά και τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, ακούγοντας και καταλαβαίνοντας τις ανάγκες του.

 

 
quote image

Design is so simple, thats why it is so complicated.

-Paul Rand-

Μας εμπιστεύτηκαν

Επικοινωνήστε μαζί μας,

για να συζητήσουμε την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησής σας!

Με ενδιαφέρει