ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προοπτικές που στοχεύετε για την επιχείρησή σας, και θα λάβετε την προσφορά μας μέσω e-mail.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας αμέσως να σας εξυπηρετήσουμε, στέλνωντας ένα e-mail στο: info@mayagraphics.gr ή στο τηλέφωνο +30 6944 788 119

 

FACEBOOK

 

TWITTER

 

GOOGLE PLUS

 

LINKEDIN

 

BLOG

 

Design is not just what it looks like and feels like.
Design is how it works.

-Steve Jobs-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: