ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προοπτικές που στοχεύετε για την επιχείρησή σας, και θα λάβετε την προσφορά μας μέσω e-mail.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας αμέσως να σας εξυπηρετήσουμε, στέλνωντας ένα e-mail στο: info@mayagraphics.gr ή στο τηλέφωνο +30 6944 788 119

 

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

FACEBOOK
 

TWITTER
 

GOOGLE BUSINESS
 

LINKEDIN
 

INSTAGRAM
 

YOUTUBE
 

BLOG
 

The idea is not to live forever
it is to create something that will

-Andy Warhol-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: