ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προοπτικές που στοχεύετε για την επιχείρησή σας, και θα λάβετε την προσφορά μας μέσω e-mail.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας αμέσως να σας εξυπηρετήσουμε, στέλνωντας ένα e-mail στο: info@mayagraphics.gr ή στο τηλέφωνο +30 6944 788 119

 

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

FACEBOOK
 

TWITTER
 

GOOGLE BUSINESS
 

LINKEDIN
 

INSTAGRAM
 

YOUTUBE
 

BLOG
 

Design is so simple,
thats why it is so complicated.

-Paul Rand-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: