ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

υπηρεσίες έντυπης και ηλεκτρονικής διαφήμισης

Γραφιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, βάση της πολυετής εμπειρίας μας σε σχεδιασμό εντύπων, περιοδικών, λογοτύπων και ιστοσελίδων. Από την έμπνευση μιας ιδέας, το σχεδιασμό προσχεδίων έως το τελικό αποτέλεσμα, οι υπηρεσίες μας είναι συνεπείς, αξιόπιστες σε ανταγωνιστικές τιμές.


Μοιραστείτε το:
Σελιδοποίηση σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και τη σελιδοποίηση βιβλίων, μηνιαίων περιοδικών και εφημερίδων. Μετά από πολυετή εμπειρία πάνω στο σχεδιασμό και τη σελιδοποίηση εκδόσεων, επεκταθήκαμε και στην ηλεκτρονική μορφή. Σχεδιάζουμε με το InDesign σε ePUB format, και δημιουργούμε σε ηλεκτρονική του μορφή highly visual eBooks και eMagazines. Διατηρώντας έτσι ζωντανά κείμενα, σύνθετες διατάξεις, πολυμεσικό περιεχόμενο (εικόνας, animation, video, ήχου) και την διαδραστικότητα.

Responsive Web Design

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με Responsive Web Design και mobile friendly. Αυτό σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα ανταποκρίνεται & διαμορφώνεται ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης στην οποία εμφανίζεται η ιστοσελίδα. Ιστοσελίδες συμβατές με όλους τους δημοφιλείς browsers του internet: chrome, internet explorer, firefox, opera, safari. Αυτή η τεχνολογία διευκολύνει στο ότι δεν χρειάζεται να ενημερώνονται δύο ιστοσελίδες αλλά μόνο η κεντρική. Κατά συνέπεια αυτό, μας γλυτώνει από πολύ χρόνο και έξοδα.

Σχεδιασμός - εκτύπωση - παράδοση

Σχεδιάζουμε διαφημιστικές μακέτες, περιοδικά, αφίσες και κάθε είδους έντυπου υλικού με μεράκι, όλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Αναλαμβάνουμε εκτός από το σχεδιασμό εντύπων, την εκτύπωση και την παράδοση αυτών στο χώρο σας (εντός Αττικής). Η πολυετή συνεργασία μας με τυπογράφους, μας επιτρέπει να επιτυγχάνουμε καλύτερες προσφορές σε τιμές αλλά και σε χρόνους παράδοσης, καθώς και έλεγχο της ποιότητας της εργασίας.

Mobile Apps - Web 3.0

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και εφαρμογές αποκλειστικά για κινητά τηλέφωνα (smart phones). Προσφέρουμε λύσεις για mobile applications με λειτουργικό Apple iOS και Αndroid, αλλά και HTML5 mobile εφαρμογές για όλες τις συσκευές, μία νέα τάση αγοράς που όλο και αυξάνεται με το χρόνο. Είναι μία ανερχόμενη αγορά που σύμφωνα με την International Telecommunication Union, η πρόσβαση στο διαδίκτυο από κινητά θα υπερβεί αυτή των επιτραπέζιων μέσα σε ελάχιστα χρόνια.

Corporate identity - Εταιρική ταυτότητα

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό της ταυτότητας εταιρίας ή καταστήματος, ξεκινώντας πρώτα από το σχεδιασμό λογοτύπου και στη συνέχεια στις εφαρμογές του, όπως κάρτες, επιστολόχαρτα, φακέλους, έγγραφα, newsletters, ρουχισμός, επιγραφές, συσκευασίες, διαφημιστικά δώρα, κ.α. Η φιλοσοφία και ο στόχος μιας καλά σχεδιασμένης εταιρικής ταυτότητας, είναι να γίνει εύκολα αναγνωρίσιμη οπτικά και λειτουργικά στο ευρύ κοινό.

e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα)

Επωφεληθείτε από την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, και την αυξανόμενη τάση για αγορές μέσω διαδικτύου. Με εμπειρία στη κατασκευή eshop, χτίζουμε με γραφικά σχεδιασμένα στα μέτρα σας κατ' αποκλειστικότητα, το δικό σας eshop. Προσαρμοσμένος και "καθαρός" κώδικας για τις μηχανές αναζήτησης, και όχι έτοιμα πακέτα joomla, drupal, wordpress κ.τ.λ. Μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης, εξ ολοκλήρου στα ελληνικά, που θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαχειρίζεστε μόνοι σας.

Σχεδιασμός μακέτας - Διαφήμιση

Σχεδιάζουμε διαφημιστικές μακέτες εταιριών, προϊόντων και υπηρεσιών, για περιοδικά και οδηγούς. Προβάλουμε την υπηρεσία σας ή το προϊόν σας με ευρηματικές ιδέες και εικαστικά ευχάριστες προτάσεις, ώστε να προωθήσουμε και να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας ή γίνει ευρέως αποδεκτό το προϊόν, η υπηρεσία, η ιδέα ή το πρόσωπο. Στόχος μας είναι μία δυνατή προβολή σας, που θα σας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

Ιστοφιλοξενία - Κατοχύρωση Ονομάτων Χώρου

Σας παρέχουμε ένα αξιόπιστο web hosting, για ένα πετυχημένο website. Απεριόριστες σελίδες, e-mails και χώρος για στατικές και δυναμικές σελίδες. Διαχείριση ιστοφιλοξενίας με ελληνική IP, σε πακέτα IIS (windows) και LINUX servers, με μεγάλες ταχύτητες σε χρόνους απόκρισης και υψηλότερη κατάταξη στα Ελληνικά αποτελέσματα μέσω Google. Επίσης μπορείτε να κατοχυρώσετε ή να ανανεώσετε σε εμάς τα Domain Names σας.

Επεξεργασία εικόνας - Ξεγύρισμα

Έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πακέτα με ξεγυρίσματα (clipping path) ή και επεξεργασία μεγάλου όγκου φωτογραφιών / προϊόντων, για ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) ή για έντυπους καταλόγους καταστημάτων. Η κάθε φωτογραφία αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, το ξεγύρισμα ή αλλιώς ξάκρισμα και ξεφοντάρισμα, γίνεται με μεγάλη ακρίβεια, και το αποτέλεσμα δεν έχει την αίσθηση της «φασόν» δουλείας. Το ξάκρισμα φωτογραφιών, προϊόντων ή προσώπων, ιδίως για έντυπους καταλόγους και μακέτες, πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες.

Διαχείριση Ιστοσελίδας (CMS)

CMS, Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου για δυναμικές ιστοσελίδες και e-shops, όπου ο διαχειριστής θα μπορεί να τροποποιεί με ευκολία την ιστοσελίδα του. Απλή και εύχρηστη ενημέρωση δεδομένων, μέσω φιλικού διαχειριστικού περιβάλλοντος. Εκπαίδευση πάνω σε θέματα ενημέρωσης και τροποποίηση της σελίδας μέσα από το διαχειριστικό εργαλείο, στα άτομα που θα αναλάβουν ως διαχειριστές. Kαταχώρηση όλων των δεδομένων από την παλιά σας ιστοσελίδα στην καινούργια. Συντήρηση web site, μέσω διαχείρισης, με μηνιαία καταβολή υπηρεσιών.

Συσκευασία - Αυτοκόλλητες ετικέτες

Σχεδιάζουμε καλαίσθητα τη συσκευασία των προϊόντων σας, κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε πληθώρα ανταγωνιστών. Αναλαμβάνουμε από τη μακέτα έως και την εκτύπωση αυτοκόλλητες μακέτες σε βινύλιο, για επιγραφές, stickers, ετικέτες για συσκευασίες προϊόντων, αυτοκόλλητων καλυμμάτων για laptops και tablets, με πολύ ζωντανά χρώματα, σε οποιοδήποτε θέμα και σχήμα επιθυμείτε.

Αφίσα - Stands

Σχεδιάζουμε με βάση τις ανάγκες σας αφίσες και stands, για διαφήμιση προϊόντων, διάφορες εκδηλώσεις και εκθεσιακά περίπτερα. Αφίσες και stands με επικοινωνιακή δυναμική, εκτύπωση σε διάφορους τύπους και μεγέθους χαρτιού, και παράδοση στον χώρο σας.

Animation flash - κινούμενη εικόνα

Εντυπωσιακά διαφημιστικά banners με κίνηση σε flash, σε όποια μορφή και διάσταση το θέλετε. Με την τεχνογνωσία αλλά και με τη δημιουργικότητα που διαθέτουμε, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα σωστό και αποδοτικό banner για την εταιρία / εργασία σας. Εκτός από τα διαφημιστικά banners, κατασκευάζουμε επίσης flashes για εκπαίδευση, για ψυχαγωγία, και φυσικά για να εμπλουτίσετε την προσωπική ή εταιρική ιστοσελίδα σας, με κίνηση.

Σχεδιασμός εικονιδίων (icons)

Σχεδιάζουμε εικονίδια για σελίδες και εφαρμογές, για έντυπη και ηλεκτρονική χρήση (web sites). Σχεδιάζουμε με το Illustrator διανυσματικά γραφικά (vector), εικονίδια σε μορφή Eps, Ai, Pdf με δημιουργικότητα και φαντασία, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εφαρμογών σας, και σε ότι μέγεθος επιθυμείτε! Μία ιστοσελίδα, ή ένα cd-rom, μπορεί να αναδειχτεί με τον καλύτερο τρόπο μέσω κάποιων εικονιδίων.See what others don’t see. Then show it to them.
That is creativity.

-Brian Vaszily-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: