ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΡΓΑ | ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ | LOGISOFT FOLDER

LOGISOFT FOLDER

LOGISOFT FOLDER

Σχεδιασμός εταιρικού folder για την Logisoft, με κοπτικό στο αυτί για την τοποθέτηση επαγγελματικής κάρτας.

Αρχίσαμε να δουλεύουμε το δημιουργικό της εταιρίας από το ξεκίνημά της το 2007, η οποία μας εμπιστεύτηκε την εταιρική της ταυτότητα, έντυπα, ιστοσελίδα και άλλες εφαρμογές.


Δείτε ακόμα

LOGISOFT
GOLD OSTRICH FOLDER
LOGISOFT S.A.

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: