ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΡΓΑ | ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ | SPIRIT OF GREECE

SPIRIT OF GREECE

SPIRIT OF GREECE

Σχεδιασμός του λογοτύπου Spirit of Greece για ελαιόλαδο και η εφαρμογή του σε μπουκάλι. Εδώ, βασιστήκαμε στο σχήμα της σταγόνας.

Έγιναν προσχέδια και τοποθετήθηκαν πάνω σε διάφανο μπουκάλι, για να δούμε τη σχέση του λογοτύπου με τη συγκεκριμένη απόχρωση του λαδιού.


Δείτε ακόμα

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΝΤΑΡΟΥ ΑΦΙΣΑ
GOLD OSTRICH ΣΑΚΟΥΛΑ
MODA PER LUI

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: