ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

έντυπο - αφίσα - περιοδικό - βιβλίο

Σχεδιάζουμε έντυπα, αφίσες, περιοδικά, βιβλία και καταχωρήσεις, όλα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Με δημιουργικότητα και φαντασία προσθέτουμε κάτι ξεχωριστό σε αυτόν τον τόσο ευρύ τομέα του εντύπου. Σε συνεννόηση με εσάς καταλήγουμε στην αισθητικά πιο άρτια λύση ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο τον στόχο σας.

Ο σχεδιασμός ενός εντύπου μπορεί να είναι καθοριστικός στην προβολή σας, τόσο αν επιλέξετε κάποια συμβατική λύση ή κάποιο πρωτοποριακό σχεδιασμό. Επίσης αναλαμβάνουμε την εκτύπωση και παράδοση στο χώρο σας.
Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε ποια λύση σας ταιριάζει καλύτερα.


Μοιραστείτε το:


Δείτε δείγματα για ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Σελίδα5

NICE NAILS LEAFLET
POWER SITE BROCHURE
ARMYLAND ΚΥΝΗΓΙ
GOLD OSTRICH POSTER
I GO GREECE LEAFLET
ΕVAL BROCHURE

See what others don’t see. Then show it to them.
That is creativity.

-Brian Vaszily-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: