ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ
MAGNUM

MAGNUM

Δωδεκασέλιδο έντυπο για την Survivors με στρατιωτικά και επιχειρησιακά άρβυλα Magnum. Μέγεθος ανοιχτό Α4 (21 x 29,7cm), κλειστό A5 (14,8 x 21cm), σε χαρτί Illustation 200 gr. Στο εξώφυλλο έγινε τοπικό UV στο logo και το άρβυλο.

Όλα τα άρβυλα "ξεγυρίστηκαν" με λεπτομέρεια στο Photoshop για να μπουν σε σκούρο φόντο και να δουλευτούν στο InDesign.

 

Η συνεργασία μας με την Κάτια και τον Ανδρέα χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, συνέπεια, και επαγγελματισμό! Άριστοι συνεργάτες!!!
Γιώργος Αρμούτης


Δείτε ακόμα

GEKAS LUMINOSO
GOLD OSTRICH
ARMYLAND

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: