ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΕΡΓΑ | ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ | NICE NAILS LEAFLET

NICE NAILS LEAFLET

NICE NAILS LEAFLET

Τρίπτυχο έντυπο για την Nice Nails για περιποίηση νυχιών και προσώπου. Μέγεθος ανοιχτό Α4 (21 x 29,7cm), κλειστό 9,9 x 21cm, σε χαρτί Velvet 175 gr.

Για το σχεδιασμό του παρόν εντύπου, σχεδιάστηκαν προσχέδια, και κατόπιν συννενόησης και εργασίας μαζί με τον πελάτη, καταλήξαμε σ' αυτό το αποτέλεσμα.


Δείτε ακόμα

AQUA EXTERIOR
LID CONSTRUCTION BROCHURE
REVLON PROFESSIONAL

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: