ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΕΡΓΑ | ΕΝΤΥΠΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ | ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ

ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ

ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ

Το Πειραϊκό Λεύκωμα έγινε με μεγάλη αφοσίωση και αγάπη για ένα έργο 450 σελίδων, που καλύπτει όλη την ιστορική και πολιτιστική πραγματικότητα της πόλης του Πειραιά. Μέγεθος σελίδας Α4 (21 x 29,7cm), σε illustration χαρτί, με σκληρό εξώφυλλο.

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ, Κάτια και Ανδρέα, για την αγάπη που δείξατε στην πραγματοποίηση του σχεδιασμού των καταπληκτικών σελίδων του ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ, που ομολογουμένως έχει εντυπωσιάσει.
Σταύρος Καραμπερόπουλος


Δείτε ακόμα

GEKAS LUMINOSO
ΣΧΕΔΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΓΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: