ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | ATLAS SPINE ΜΚΟ

ATLAS SPINE ΜΚΟ

ATLAS SPINE ΜΚΟ

Σχεδιασμός του λογοτύπου Atlas Spine μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε από ομάδα νευροχειρουργών και ορθοπαιδικών, εξειδικευμένων στην αντιμετώπιση και θεραπεία συνθέτων παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης.

Ο σχεδιασμός επικεντρώθηκε στην αφαιρετική αποτύπωση της σπονδυλικής στήλης, σε συνδυασμό με το γράμμα α.

Ο άτλας είναι ο πρώτος αυχενικός σπόνδυλος που "κρατάει" το κεφάλι, όπως ο μυθικός Άτλαντας τη Γη.

ATLAS SPINE

Σκοπός του οργανισμού είναι η χειρουργική αντιμετώπιση και θεραπεία ασθενών που πάσχουν από σύνθετα προβλήματα στη σπονδυλική στήλη, παίδων και ενηλίκων και χρειάζονται χειρουργική επέμβαση αλλά στερούνται πόρων, μέσων και προσβάσεων σε εξειδικευμένες μονάδες υγείας.


Δείτε ακόμα

SPINE SURGERY GREECE
BRAIN & SPINE
DR PAPAFRAGAKIS
  • DR PAPAFRAGAKIS
  • Γαστρεντερολόγος - Ενδοσκόπος
  • Πελάτης: Χαρίλαος Παπαφραγκάκης
  • Δείτε περισσότερα

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: