ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | ΓΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

ΓΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

ΓΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Το λογότυπο για τον οδηγό Γεῡσις εστιατορίων και καφέ σχεδιάστηκε παντρεύοντας το λεκτικό στα αρχαία ελληνικά με τη χρήση γραμματοσειράς "times" και με την χρωματική φρεσκάδα, ώστε να απευθύνεται σε ένα ευρύ ηλικιακά κοινό.


Δείτε ακόμα

SIRI NARGILE CAFE
CORFU HOLIDAY
GOLD OSTRICH

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: