ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | LOGISOFT S.A.

LOGISOFT S.A.

LOGISOFT S.A.

Σχεδιασμός του λογοτύπου για την εταιρία Logisoft που ειδικεύται στην ανάπτυξη πολύπλοκων εφαρμογών. Το λογότυπο μέσα από την απλότητα του κύκλου έχει μία δυναμική ενότητας.

Αρχίσαμε να δουλεύουμε το δημιουργικό της εταιρίας από το ξεκίνημά της το 2007, η οποία μας εμπιστεύτηκε την εταιρική της ταυτότητα, έντυπα, ιστοσελίδα και άλλες εφαρμογές.


Δείτε ακόμα

SPIRIT OF GREECE
DOC NET
BRAIN & SPINE

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: