ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | OUSMALE HOLDING LTD

OUSMALE HOLDING LTD

OUSMALE HOLDING LTD

Σχεδιασμός λογοτύπου για την εταιρική ταυτότητα της κατασκευαστικής εταιρίας Ousmale Holding ltd.

Δείτε περισσότερες εικαστικές προτάσεις στο PDF αρχείο. Για το σχεδιασμό του logo, δώσαμε έμφαση στα αρχιγράμματα Ο και Η της Ousmale Holding. Το τελικό λογότυπο που επιλέχτηκε αποτυπώνει το κτήριο μέσα από τη σταθερότητα και την αρμονία ενός κύκλου.


Δείτε ακόμα

PSI CONSTRUCTION
ARCHITECTURE OF ATHENS CULTURE
BOBARDI ENTERPRISES LTD

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: