ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | TD ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

TD ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

TD ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Στο λογότυπο της κατασκευαστικής εταιτίας TD Constructions δουλέψαμε με τα γράμματα "τ" και "δ" κατόπιν επιθυμίας του πελάτη. Καταλήξαμε σε ένα πιο "ανάλαφρο" λογότυπο με καμπύλες από το στιβαρό και σταθερό, σε μπλέ τετράγωνο κάτω αριστερά.


Δείτε ακόμα

TREK CONCULTING
Γ. Σ. ΒΕΛΟΣ
LOGICUBE

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: