ΛΟΓΟΤΥΠΑ

ΕΡΓΑ | ΛΟΓΟΤΥΠΑ | PSI CONSTRUCTION

PSI CONSTRUCTION

PSI CONSTRUCTION

Σχεδιασμός του λογοτύπου για την κατασκευαστική εταιρία PSI construction, πολυτελών κατοικιών.

Λογότυπο που βασίζεται καθαρά στην αφαίρεση και το μοντέρνο σχεδιασμό. Το τετράγωνο “έντονο χρώμα” παίζει καθοριστικό ρόλο στο να δημιουργηθεί η λέξη PSI. Εκπέμπει μία σιγουριά με το σχήμα του τετραγώνου, σύμβολο της γης, του χώρου και της λογικής.


Δείτε ακόμα

Γ. Σ. ΒΕΛΟΣ
TD ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
  • TD ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
  • Λογότυπο κατασκευαστικής εταιρίας
  • Πελάτης: TD Κατασκευαστική
  • Δείτε περισσότερα
BRAIN & SPINE

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: