Κατασκευή της ιστοσελίδας Athens Brain & Spine Surgery

ΝΕΑ | Κατασκευή της ιστοσελίδας Athens Brain & Spine Surgery

Κατασκευή της ιστοσελίδας Athens Brain & Spine Surgery

ATHENS BRAIN & SPINE28 / 07 / 2017

Κατασκευή της ιστοσελίδας Athens Brain & Spine Surgery. Πλήρως δυναμική ιστοσελίδα με custom design. Το κέντρο Brain and Spine, με καταξιωμένoυς Νευροχειρουργούς και Ορθοπαιδικούς, αντιμετωπίζουν παθήσεις Εγκεφάλου, Σπονδυλικής Στήλης και Πόνου με εφαρμογή των πιο σύγχρονων μεθόδων.

Δείτε άλλες ιστοσελίδες

Μοιραστείτε το:  

Design is thinking
made visible

-Saul Bass-

Η αξία ενός καλού design

Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδράμει στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας ιδέας μέσω της αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας. Εφαρμόζεται σε προϊόντα και εικαστικά στοιχεία της ταυτότητας της εταιρίας, όπως το λογότυπο, τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, η συσκευασία που θα προωθήσει το προϊόν και η προσεκτική επιλογή κειμένου. Η σωστή ανάπτυξη και εικαστική αντιμετώπιση όλων αυτών των στοιχείων που αποτελούν και τα διακριτικά του προϊόντος, καθορίζουν το έργο του γραφίστα, που θα αναλάβει τη σωστή εικαστική προβολή του προϊόντος ή της εταιρίας.

Ένας γραφίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικαστικές τέχνες (design), τεχνικές διάταξης σελίδας (σελιδοποίηση), αλλά και διάφορες τεχνικές δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η σημερινή τυπογραφία (εκτύπωση) για να παράγει το κατάλληλο τελικό αποτέλεσμα. Είναι ο δημιουργός της πρωτότυπης στατικής ή κινούμενης (animation flash) εικόνας - σχεδίου.

Μοιραστείτε το: