ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΡΓΑ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | VISIT GREECE

VISIT GREECE

VISIT GREECE

Σχεδιασμός προσχεδίων για τον ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό που έχει προκηρύξει ο ΕΟΤ με τίτλο έργου "Σχεδιασμός και ανάπτυξη της Πύλης" σε συνεργασία με τις εταιρίες Cyberce και Cosmos Computers Α.Ε.Β.Ε. για την ιστοσελίδα www.visitgreece.gr.

Οι εικαστικές προτάσεις για το portal του ΕΟΤ περιείχαν στο σχεδιασμό ηλεκτρονικό διαδραστικό γεωγραφικό χάρτη με δρομολόγησεις ανά περιοχή, αξιοθέατα, εικονικές περιηγήσεις με VR και στοχευένες προτάσεις προς τον τουρίστα - ταξιώτη.


Δείτε ακόμα

ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
CARMENTA LATIN
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Επενδύστε σε μια καλή ιστοσελίδα

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα «εργαλείο» για όλες τις επιχειρήσεις, που θέλουν να προβάλλουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες μέσα στο αχανές διαδίκτυο.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μαζί, με μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα που θα προβάλει την ψηφιακή ταυτότητα ή τη βιτρίνα της εταιρίας σας, σε ένα φιλικό σχεδιασμένο website που θα λειτουργεί το ίδιο καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά, και κυρίως δε θα κουράζει το χρήστη, να βρει αμέσως αυτό που ψάχνει.

Το φιλικό design, ο καθαρός κώδικας, τα social media (facebook, twitter, google plus, κ.ά.), το blog σας, το S.E.O. - βελτιστοποίηση προς τις μηχανές αναζήτησης, κ.τ.λ, όλα μαζί συντελούν στην προώθηση μίας καλής ιστοσελίδας, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και συνεπώς το κύρος και τις πωλήσεις σας.

Μοιραστείτε το: